top of page

5 tips om fluffy hair te krijgen zoals kris8an.

Hoe krijg jij fluffy hair net zoals kris8an. Wij hebben 5 tips voor je.
Tip #1 - Start met schoon haar


Begin met het wassen van je haar met de therapy shampoo om ervoor te zorgen dat het vrij is van overtollig vet en productresten. Als je deze niet hebt gebruik dan een milde shampoo om je haar te reinigen en te verzorgen voordat je begint met stylen.


Tip #2 - Gebruik de grooming tonic:


reng een beetje grooming tonic gelijkmatig aan op vochtig haar. De tonic zal helpen om je haar te texturiseren en volume toe te voegen. Verdeel het product door je haar te kammen of met je vingers te verdelen.


"Textuur in het haar krijg je door te fohnen met een diffuser."

Tip #3 - Föhn met een diffuser


Gebruik een föhn met een diffuser-opzetstuk om je haar te drogen. Plaats de diffuser aan de uiteinden van je haar en beweeg het langzaam omhoog richting de wortels. Dit helpt om volume en textuur te creëren terwijl je het haar droogt.Tip #4 - Matte pomade voor styling:


Nadat je haar volledig droog is, breng je een kleine hoeveelheid matte pomade aan op je handpalmen. Wrijf het tussen je handen om het product gelijkmatig te verdelen en werk het vervolgens door je haar. Focus vooral op de uiteinden en werk naar boven toe.

Tip #5 - Creëer textuur en volume


Gebruik je vingers om je haar omhoog te duwen en te kneden terwijl je de matte pomade aanbrengt. Hierdoor ontstaat er textuur en krijgt je haar een pluizige uitstraling. Je kunt ook een kam met wijde tanden gebruiken om je haar voorzichtig omhoog te kammen en het gewenste volume te bereiken.aar boven toe.


Soort van tip#6


Onthoud dat de hoeveelheid product die je gebruikt, afhangt van je haartype, lengte en gewenste stijl. Experimenteer een beetje om de juiste hoeveelheid grooming tonic en matte pomade te vinden die voor jou werkt.
1.888 weergaven

Comments


bottom of page