top of page

5 tips voor gezonder en sterker haar voor mannen

Ken je ook het gevoel dat je haar soms droog en futloos aanvoelt en je kapsel er uit ziet als een baal stro. Je hebt je vast weleens afgevraagd hoe al die bekende Nederlanders op tv en social media aan zo’n mooi natuurlijk en gezond uitziende bos met haar komen. Je denkt vast dat je een vermogen moet uitgeven om je haar er zo gezond en natuurlijk uit te laten zien, maar dat is gelukkig niet waar.In dit blog geven we 5 tips waarmee je zorgt dat je voortaan altijd een perfecte bos met haar hebt.


Gebruik een goede shampoo


Mannen onderschatten vaak het belang van het gebruik van een goede shampoo. Je denkt vast dat het zo’n vaart niet zal lopen, maar hoe slechter je nu voor je haar zorgt des te meer spijt je er later van zal krijgen. Veel shampoo’s die je in de supermarkt koopt bevatten synthetische en kunstmatige stoffen. Deze zorgen ervoor dat je haar niet op de juiste manier wordt gevoed.


Wij raden je aan om een kwalitatieve en natuurlijke shampoo te gebruiken. Het gebruik van een kwalitatief hoogwaardige shampoo zorgt voor een goede voeding en dat resulteert in sterk haar met een natuurlijke glans. Stay Golden heeft zorgvuldig een shampoo ontwikkeld die zorgt voor de juiste voeding van jouw haar.


Was je haar niet te vaak


Hoe goed je shampoo ook is, het is echt niet nodig om elke dag uitgebreid je haar te wassen. Sla af en toe een uitgebreide wasbeurt van je haar over. Het effect is dat je haar een natuurlijke weerstand opbouwt. Als je elke dag doucht, probeer dan je haar niet meer dan vier keer per week met een shampoo te wassen.


Gezond eten zorgt voor gezond haar


Hoe gezond je haar is, hangt voor een gedeelte ook van je levensstijl af. Voor een gezonde bos met haar is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Behalve de voedingstoffen die je nodig hebt om goed te functioneren zitten er ook allerlei belangrijke bouwstoffen in gezonde voeding. Deze zorgen onder andere dat jouw haar voorzien wordt van de juiste benodigdheden.


Te veel zon is schadelijk voor je haar


Stel je haar niet te lang bloot aan direct zonlicht. Dat is vaak de nummer één oorzaak van uitdroging van het haar. De zon is er meester in om het vocht aan je haar te onttrekken. Je krijgt dan droog en dof haar. Een beetje zon is prima, maar af en toe een pet dragen of wat vaker de schaduw opzoeken kan zeker geen kwaad.


Gebruik haarstyling producten die gezond zijn voor je haar


De belangrijkste tip die we voor je hebben: gebruik de juiste haarstyling producten! Met de premium haarstyling producten van Stay Golden krijg je niet alleen jouw haar onder volledige controle, maar zorg je er ook voor dat jouw haar gezond blijft.


Een volledig overzicht van de haarstyling- en verzorgingsproducten van Stay Golden vind je in de overzichtelijk online shop van Stay Golden.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page