top of page

Actief op TikTok en een Groot Bereik? Ontvang een Gratis Stay Golden Pakket ter Waarde van €150!

Ben jij actief op TikTok en heb je een groot bereik? Heb jij een passie voor haar en haarproducten? Dan hebben wij een fantastische kans voor jou!

Stay Golden, het toonaangevende merk voor premium haarproducten, is op zoek naar enthousiaste TikTok-gebruikers om onze nieuwste producten te promoten. Wij bieden een gratis Stay Golden pakket ter waarde van €150 aan mensen die bereid zijn om drie creatieve en inspirerende video's te maken voor hun TikTok-profiel. Dit is jouw kans om samen te werken met een geliefd merk en je volgers te verrassen met exclusieve content!Wat bieden wij?

 • Gratis Stay Golden Pakket: Een zorgvuldig samengesteld pakket met onze nieuwste en populairste producten.

 • Exposure: De mogelijkheid om jouw creativiteit te laten zien aan een breed publiek en je volgers te inspireren met hoogwaardige haarproducten.

 • Samenwerking: Een kans om samen te werken met een toonaangevend merk en mogelijk toekomstige samenwerkingen op te bouwen.Wat vragen wij?

 • Openbaar TikTok Profiel: Jouw profiel moet openbaar zijn zodat we jouw bereik en engagement kunnen beoordelen.

 • Drie Video's: Maak drie creatieve en inspirerende video's waarin je het Stay Golden pakket unboxt, de producten gebruikt en je ervaring deelt. Laat je volgers zien waarom jij van Stay Golden houdt!

 • Engagement: We zoeken naar mensen met een groot bereik en een actieve, betrokken volgersbasis.


Hoe doe je mee?

 1. Check je Profiel: Zorg ervoor dat je TikTok-profiel openbaar is.

 2. Aanmelden: Stuur een e-mail naar ons team via info@staygoldengrooming.com met een korte introductie van jezelf en een link naar je TikTok-profiel.

 3. Selectie: Ons team beoordeelt je profiel op basis van bereik en engagement. Als je geselecteerd bent, nemen we contact met je op voor de verdere stappen.


Tips voor je Video's

 • Wees Creatief: Laat je unieke stijl zien en maak video's die opvallen.

 • Wees Eerlijk: Deel oprechte en eerlijke meningen over onze producten. Jouw authenticiteit is wat je volgers waarderen.

 • Interactie: Moedig je volgers aan om te reageren en deel hun eigen ervaringen met Stay Golden producten.

Dit is jouw kans om je invloed uit te breiden en samen te werken met een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie in de beautywereld. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met ons via info@staygoldengrooming.com

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en de magie van Stay Golden te verspreiden op TikTok!

Stay Golden, blijf stralen! 🌟

30 weergaven

Comments


bottom of page