top of page

Barbier Rogier is Stay Golden ambassadeur

Barbier Rogier is meer dan een barbershop. Het is een plek waar mannen samen komen om de nostalgie van ouderwets vakmanschap te proeven. Ervaren barbiers die werken met de beste producten zorgen voor een eerste klas service. Daarnaast maken de lekkere koffie, de goede muziek en de slechte grappen het feest compleet. Met vestigingen in Bussum, Laren, Almere, Utrecht en Weesp is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.


Team Barbier Rogier Laren met Johnny de Mol
Team Barbier Rogier Laren met special guest Johnny de Mol

Cuts & shaves


Bij Barbier Rogier kun je terecht voor verschillende kapsels en baardbehandelingen. Het meest populaire kapsel is op dit moment de fade haircut. Hierbij is het haar aan de zijkant van het hoofd volledig geschoren en loopt het haar steeds verder op naar volledige lengte. Dat kan op een subtiele manier gebeuren of ook helemaal niet, zodat je een stoere en opvallende look krijgt.


Veel mannen kiezen er momenteel voor om een klein baardje te laten staan wat een stoere look met zich mee brengt. Bij Barbier Rogier wordt je baard uiterst precies in model gebracht door de baard eerst op de juiste lengte te trimmen en daarna met een klassiek scheermes de contouren aan te brengen.


Premium producten


Het gebruik van de premium haarstyling- en verzorgingsproducten van Stay Golden is één van de manieren voor Barbier Rogier om zich te onderscheiden ten opzichte van andere barbershops en herenkappers.


Met de shampoo van Stay Golden zorgen ze voor schone haren en een schone hoofdhuid, zodat ze gemakkelijk met het haar kunnen werken. Nadat het kapsel in perfecte staat is geknipt en geschoren zorgen ze met de verschillende pomades en cremes van Stay Golden dat het kapsel van hun klanten perfect in het gewenste model gebracht wordt.

Komentarze


bottom of page