top of page

Wat zijn de beste producten voor krullend haar?

Wil jij ook de perfecte krul in jouw haar? Voor een goede stevige krul kun je het beste een diffuser gebruiken. Een diffuser is een handig opzetstuk voor op je föhn. Met dit opzetstuk hou je de krulbundels goed bij elkaar en wordt de warme lucht gelijkmatig verdeeld. Zo voorkom je dat je krullen uit elkaar geblazen worden en creëer je een sterker gedefinieerde krul. Heb je nou geen diffuser, maar wel een föhn? Knijp dan een bundel krullen in je hand en föhn deze droog.



Föhn met diffuser BaByliss

Föhn met diffuser



Hoe ga je te werk?


Spuit eerst de Stay Golden Grooming Tonic in je haar en zorg dat de grooming tonic gelijkmatig door je haar verdeeld is. Föhn daarna, met de diffuser, je haar droog en maak draaiende bewegingen op je hoofd. Zet de föhn niet op de maximale stand, anders verbrand je je hoofdhuid en dat wil je natuurlijk voorkomen.


Is je haar droog? Neem dan een vingertop Stay Golden Matte Creme voor dik haar of Stay Golden Matte Pomade voor dun haar en verdeel dit gelijkmatig in je handen. Kneed daarna de creme of pomade in je haar. Zo krijg je de perfecte krul in jouw haar.



bottom of page