top of page

Hoe gebruik je Strong Pomade voor de perfecte stijl?

Als het aankomt op haarstyling, is de Stay Golden Strong Pomade een klassieke keuze die nooit uit de mode raakt. Of je nu gaat voor strak naar achter, een scherpe razor fade of een hanenkam, met de Strong Pomade van Stay Golden kan het allemaal. In dit artikel gaan we je meenemen door de basisprincipes van het gebruik van de Strong Pomade en je enkele tips geven om je kapsel naar een hoger niveau te tillen.


Stay Golden Strong Pomade

Wat is Strong Pomade?


Voordat we dieper ingaan op hoe je de Strong Pomade gebruikt, is het goed om te begrijpen wat het precies is. Strong Pomade is een haargel die je haar glans geeft en zorgt dat je kapsel lang in model blijft zitten. De Strong Pomade van Stay Golden is gemakkelijk aan te brengen en ook weer gemakkelijk uit te wassen.


Hoe gebruik je de Strong Pomade?


  • Begin met schoon, licht vochtig haar. Was je haar met de Stay Golden Therapy Shampoo (of een andere goede shampoo) voordat je de Strong Pomade aanbrengt. De strong pomade hecht het beste aan schoon haar, en wanneer het haar nog licht vochtig is kan het makkelijker verspreidt worden.

  • Kies de juiste hoeveelheid. Hoeveel Strong Pomade je nodig hebt, hangt af van de dikte en lengte van je haar. Begin met een kleine hoeveelheid op je vingertop en voeg meer toe als dat nodig is.

  • Wrijf de pomade in je handen. Neem de Strong Pomade tussen je handpalmen en wrijf het in tot het warm en gemakkelijk te verspreiden is.

  • Breng het aan in je haar. Wrijf de Strong Pomade gelijkmatig in je haar, beginnend bij de wortels en dan naar de punten toe.

  • Stijl je haar. Gebruik een kam of je vingers om je haar in het gewenste model te brengen. Strong Pomade is geweldig voor het creëren van gestructureerde looks met veel glans en een lange houdbaarheid.

Tips voor het gebruik van pomade

  • Gebruik Strong Pomade spaarzaam. Te veel kan je haar vettig maken en moeilijk te beheersen. Het is makkelijker om meer toe te voegen dan om te veel aangebrachte Strong Pomade te verwijderen.

  • Warm de Strong Pomade op in je handen voordat je het aanbrengt. Dit maakt het gemakkelijker te verspreiden en zorgt voor een gelijkmatigere verspreiding.

  • Gebruik een kam voor een gepolijste look.

Bij Stay Golden hebben we een reeks pomades, cremes en tonic van hoge kwaliteit om je te helpen de perfecte stijl te bereiken. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte match voor jouw haartype en -stijl. En vergeet niet: stijlvol haar begint met goede verzorging, dus zorg ervoor dat je ook onze shampoos en trimmers bekijkt!


Conclusie


Strong Pomade is een veelzijdig haarstylingproduct dat je kan helpen die perfecte look te creëren, of je nu een klassieke, gestructureerde stijl wilt of een meer casual look. Dus waar wacht je nog op? Probeer vandaag nog de Strong Pomade van Stay Golden en breng je haarspel naar een hoger niveau!

bottom of page