top of page

Ontdek welk herenkapsel van 2024 het beste bij jou past

Op zoek naar inspiratie of wil je gewoon een nieuwe look? Ontdek welk herenkapsel van 2024 het beste bij jou past!

Het juiste kapsel kan veel impact hebben. Mensen trekken vaak onbewust conclusies over je op basis van je haarstijl. Misschien nog belangrijker: een goed kapsel kan je een fris en zelfverzekerd gevoel geven.

Er bestaat echter geen universeel perfect kapsel voor mannen. Het beste kapsel hangt af van je haartype, gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Lees verder om het ideale herenkapsel voor jou te vinden!


Korte herenkapsels


1. Crew cut

De crew cut is een klassieke keuze voor korte mannenkapsels. Deze tijdloze stijl, gekenmerkt door kortgeknipt haar, is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gedragen. Het is bijzonder geschikt voor mannen met dik haar en een vierkante gezichtsvorm.

2. Buzz cut

De buzz cut, oftewel gemillimeterd haar, is een zeer kort en klassiek kapsel. Het is eenvoudig maar stijlvol. Dit kapsel is perfect voor mannen die een onderhoudsarme look willen. Bovendien maakt de buzz cut dunner wordend haar minder opvallend.
3. Opgeschoren zijscheiding

De opgeschoren zijscheiding, ook bekend als de Ivy League, is een veelzijdig kapsel met korte zijkanten en een langere bovenkant. Het kan strak naar achteren of piekerig worden gestyled, ideaal voor een stijlvolle en professionele uitstraling.4. Naar achter gekamd haar

Een naar achter gekamd kapsel straalt vertrouwen uit. Deze tijdloze look is geschikt voor mannen van alle leeftijden, hoewel het wat meer onderhoud vereist. Het ziet er het beste uit bij mannen met dik haar en een rond gezicht.5. Textured crop

De textured crop is een opkomende stijl, ideaal voor golvend of krullend haar. Dit kapsel, met korter, gestructureerd haar bovenop en langere zij- en achterkant, kan zowel rommelig als netjes worden gedragen, geschikt voor casual en formele gelegenheden.

Halflange herenkapsels


1. Comb-over

De comb-over blijft populair bij mannen van alle leeftijden. Dit kapsel, waarbij het haar naar één kant wordt gekamd, is trendy met een overloop en wat volume bovenop.
2. Faux hawk

De faux hawk, een subtiele variant van de mohawk, is perfect voor een edgy look. Dit kapsel trekt de aandacht en is gemakkelijk te onderhouden met de juiste stylingproducten.


3. Taper fade

De taper fade is een combinatie van een taper en een fade, met kort tot halflang haar bovenop en kortgeschoren zijkanten en achterkant. Deze look is uniek en trendy, maar vereist regelmatig onderhoud.
4. Bro flow

De bro flow is een halflang kapsel dat eruitziet alsof de wind je haar heeft gestyled. Deze zorgeloze en stoere stijl werkt voor elk haartype, van steil tot krullend haar.5. Fringe

De fringe, waarbij het haar naar voren is gekamd en over het voorhoofd valt, blijft al tientallen jaren populair. Dit kapsel werkt goed met krullend haar en biedt een unieke uitstraling.
Lange herenkapsels

1. Strak naar achteren

Lang haar strak naar achteren gekamd trekt zeker de aandacht, vooral bij fijn en glad haar. Perfect voor speciale gelegenheden, deze stijl vereist pommade en haarspray voor een glanzende look.
2. Schouderlengte

Een schouderlengte kapsel is ideaal voor mannen met natuurlijk haar. Houd het simpel en gebruik slechts een beetje pommade of gel. Voor krullend haar is sea salt spray voldoende voor extra textuur.


3. Lange zijscheiding

Een zijscheiding met lang haar is een tijdloze stijl die voor elk haartype werkt. Gebruik pommade op vochtig haar, kam het op zijn plaats en laat het drogen voor de beste look.
4. Man bun

De man bun, waarbij het haar in een knot boven op het hoofd wordt vastgezet, blijft populair. Dit gedurfde kapsel vereist lang genoeg haar om het terug te kunnen binden.

34 weergaven

Comments


bottom of page